Categories Vijesti o poznatima

Beckhamovi proslavili 21 godinu ne baš bajnog braka

Bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga, modna dizajnerica Victoria Beckham jučer su proslavili 21. godišnjicu braka. Ne skrivaju privatni život od javnosti, štoviše, često govore o intimnim detaljima i o njihovom ljubavnom životu. Dizajnerica je svojevremeno otkrila da su u prvom zajedničkom domu imali sobu koja im je služila za seksi igrice.

 – Postoji soba koja izgleda kao kurtizani budoar, sve je prekriveno leopard uzorkom, a na stropu ima ogledalo – ispričala je. Osim toga Victoria je rekla i da sa suprugom Davidom ide u krevet svake noći, a lagala bi kad bi rekla da idu spavati. Istaknula je da je obdaren i da ona voli biti gola, ali joj je David kupio i neku seksi odjeću koju nosi.
Na društvenim mrežama često imaju izljeve ljubavi, a zajedno imaju četvero djece; sinove Brooklyna (21), Romea (17) i Cruza (15) te kćerku Harper (8).

Prije 18 godina David se spetljao s Celine Laurie, koja je tvrdila da su imali samo seks za jednu noć. Godinu dana kasnije nije odolio ni španjolskoj manekenki Ester Canadas, a potom ni Mađarici Mariann Fogarasy 2009. godine. Najpoznatija njegova afera započela je u septembru 2003. u jednom madridskom noćnom klubu s manekenkom Rebeccom Loos.

Ulovljeni su kako ćaskaju kao da se godinama poznaju. David je tada sve negirao, Victoria mu je vjerovala, a nešto kasnije, David se ponovo viđao s Rebeccom i iz kluba su otišli u apartman. Već se u automobilu opustio i prepustio strastima. Spajsica je sve više ludjela, a na kraju je i prijetila Rebecci.
Victoria mu je oprostila nevjeru i ubrzo nakon toga rodila trećeg sina Cruza. Način na koji su se upoznali, a onda kasnije i družili Victoria i David, bio je neuobičajen. Nije se radilo o ljubavi na prvi pogled već mu je prijetila da će ga istući ako ju ne nazove, a on se sramio utipkati broj. Kad je popustio, započela je tajna veza jer je Spajsica već tada bila s drugim.Da, varala je tadašnjeg dečka Stuarta Biltona s Davidom. Mnogi promijene mišljenje o njoj kada to saznaju, odnosno, ne čude se više toliko i ne ispituju zašto mu je opraštala sve te preljube.

 Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *