Categories Vijesti o poznatima

Beyonce usred teorije zavjere – Solange je njena ćerka?

Proteklih dana pjevačica Beyonce tema je bizarne teorije zavjere. Kako Mirror tvrdi, Beyonce je rodila Solange i starija je sedam godina nego što tvrdi da je. Izvori stranih medija tvrde da je Beyonce rodila Solange kad je imala svega 12 godina, a njeni roditelji odgojili su ih kao sestre.

View this post on Instagram

A post shared by Solange Knowles (@solangeknowles___) on

Ove tračeve započeo je Beyoncein saradnik koji je radio s njom četiri godine. Navodno je rođakja pjevačice potvrdila da je Solange Beyoncina kćerka, a Queen B zapravo je rođena 4. septembra 1974.

“Beyonceina rođaka mi je rekla da je Beyonce Solangeina majka. To mi je rekla u povjerenju kad smo pričali o tinejdžerskim trudnoćama. Nije sarkastičan tip tako da sumnjam da bi izmislila nešto ovako skandalozno o svojoj rođaki”, rekao je izvor.

Da Beyonce laže o svojoj dobi potvrđuje i dokaz da je glumica Gabrielle Union izjavila da se Beyonce i ona poznaju iz tinejdžerskih dana.

Ako je Beyonce rođena 1981. godine, kao što govori da je, onda je nemoguće da su u isto vrijeme bile tinejdžerke jer je razlika u dobi između njih devet godina.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *