Categories Vijesti o poznatima

Bizarne zavisnosti zvijezda: Neko obožava tepihe, a neko nikotinske žvake…

Mnogi od nas su ovisni ili opsjednuti nečim, a od toga nisu “operisane” ni zvijezde. No, neke njihove zavisnosti su zaista bizarne…

#1 Anna Kendrick i online igre

Kad se prvi put igrica “Angry Birds” pojavila, mnogi su se “navukli” na nju. A jedna od ovisnica o toj mobilnoj igrici bila je i glumica Anna Kendrick.

“Nenormalno je koliko ja volim igrati tu igricu. Čak sam pomislila da moram otići na neku terapiju da se ‘skinem’ s nje”, izjavila je Anna jednom prilikom.

S obzirom na to da je popularnost “Angry Birdsa” s godinama pala, nadamo se da se i Anna riješila svoje zavisnosti.

#2 Jack Black voli cigarete, video igrice… i zeleni čaj

Jack Black priznao je da je zavisan o cigaretama i igranju video igrica, ali kroz godine je razvio i jednu puno zdraviju ovisnost: obožava piti zeleni čaj. Navodno ga je počeo piti kako bi se riješio pušenja, a posebno voli zeleni ledeni čaj.

#3 Salma Hayek i dojenje

Salma Hayek ima prilično zanimljivu zavisnost – dojenje. Kad joj se rodila kćerka Valentina, glumica je izjavila da ne može vjerovati koliko uživa u dojenju. Jednom je čak dojila dijete koje nije bilo njeno!

S obzirom ne to da njena kći danas ima 12 godina, nadamo se da je više ne doji.

#4 Avril Lavigne i šminka za oči

Možda vas ovo i neće toliko iznenaditi, ali Avril Lavigne zavisna je od šminkanja očiju. Pjevačica je jednom prilikom ispričala da bi se osjećala golom da se u javnosti pojavi bez ikakve šminke na očima. Nosila je toliko šminke da je bez nje bila neprepoznatljiva. Pojam “smokey eye” Avril definitivno podiže na potpuno novi nivo.

#5 Robert Pattinson ne može živjeti bez Cole Zero

Glumac Robert Pattinson navodno je u jednoj sedmici. za vrijeme snimanja “Sumraka”, popio 300 limenki Coca-Cole Zero. To bi značilo da je pio Colu svake sekunde, što je ipak malo pretjerano. Ipak, sam Robert je priznao da je brojka zaista velika i da je zavisan o najpoznatijem gaziranom piću koje mu pomaže da se smiri.

Nastavak na sljedećoj strani… 

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *