Categories Vijesti o poznatima

Blake Lively: Održava liniju čokoladom?

Glumica ističe da ne trenira i ne pazi na ishranu, a ipak izgleda savršeno! Kako?

Zvijezda serije “The Gossip Girl” priznaje da se nikada ne suzdržava i ne uskraćuje sebi ono što joj pričinjava zadovoljstvo. Ona se počasti slatkišima u vrijeme doručka i onda kada ostatak svijeta večera, ali ipak ima vitku figuru i ogromno samopouzdanje.

N

“Ne radim ništa za svoje tijelo! Srećom, veoma sam aktivna i životni stil mi je dinamičan – uvijek sam u žurbi… Zato nema potrebe da imam ličnog trenera ili pazim na ishranu. Ne mogu da započnem dan bez šolje tople čokolade, niti da ga završim bez nekoliko kockica tamne čokolade… To me, jednostavno, čini vrlo srećnom”, izjavila je glumica.

Blake, koja je poznata i po svom nevjerovatno sjajnom i čistom tenu, nedavno je postala zaštitno lice kompanije L’Oreal Paris. Ona kaže da joj je koža preljepa i zdrava isključivo zahvaljujući tome što svakodnevno nanosi kremu za sunčanje s visokim faktorom zaštite.

“Imam jednostavne metode koje se mogu podijeliti na tri prosta koraka: skidanje šminke, njega kože i zaštita od UV zračenja. Potpuno sam opsjednuta time”, kaže Blake.

Međutim, i ljepotica poput ove mlade holivduske zvijezde ima loše dane. Tada ode u neki spa centar, gdje se potpuno opusti i oraspoloži. Dodala je: “Masaža je, ako je moguće u Mandarin Oriental spa u Njujorku, fantastična. Obožavam je, jer se nakon nje osjećam predivno…”

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Sipa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *