Categories Vijesti o poznatima

Bloom se oglasio o golišavom “skandalu”: “Stvari nisu tako velike kao na fotkama”

Glumac Orlando Bloom 2016. godine našao se u centru skandala, kada su ga paparazzi ulovili potpuno golog, dok je veslao u društvu zaručnice i pjevačice Katy Perry.

Fotografije su, očekivano, u vrlo kratkom roku postale viralne, a mnogi su opazili impozantnu veličinu Orlandove muškosti.

Ali, glumac danas tvrdi da njegova veličina nije toliko impresivna kako se to činilo na kontroverznim fotkama.

“Stvarno nije tako velik. Stvari na fotografijama snimljene s velikim optičkim lećama mogu postati izdužene. To je optička iluzija. Moj portparol me nazvao i rekao kako to nije najgora stvar u cijeloj situaciji jer su prije svega bile objavljene fotografije na kojem je sve bilo prekriveno crnim pravougaonikom pa se našalio i pitao me imam li dovoljno veliku crnu kutiju da se pokrijem. Uskoro je nekome sinulo kako bi mogli ukloniti cenzuru jer će fotografije bez nje vrijediti više”, izjavio je Orlando u intervjuu s DJ-em Howardom Sternom.

O incidentu je tada obavijestio bivšu suprugu i majku svog djeteta, manekenku Mirandu Kerr i najavio joj šta može očekivati u medijima.

“Poslao mi je u poruku u kojoj je napisao da je osramoćen i da će se pojaviti neke fotografije. Samo me htio obavijestiti o tome da se ne šokiram, a ja sam se pitala šta ti je bilo da si veslao gol, o čemu si razmišljao”, izjavila je Miranda u jednom intervjuu.

Izvor: 24sta.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *