Categories Vijesti o poznatima

Boris Becker: Moja Anna je plod jednonoćne avanture sa Angelom

Ruska manekenka Angela Ermakova i njena kćerka Anna pokazale su kako im je modeling u krvi te su bile zvijezde večeri na ‘Remus Lifestyle Night Partyju’ u španjolskoj Palmi. Pred okupljenim fotografima pozirale su kao da se nalaze na snimanju za časopis, a obukle su identične haljine.

Obje su javnosti zanimljive zbog toga što je otac Anne Ermakove nekadašnji slavni teniser Boris Becker. Anna nije plod velike i dugogodišnje ljubavi Angele i Beckera, već jednonoćne avanture. Beckeru je zbog toga propao prvi brak s bivšom manekenkom Barbarom Feltus s kojom ima dvoje djece: Noaha i Eliasa. Odlučili su imati zajedničko skrbništvo, iako su 2007. završili na sudu.

– Bio sam osramoćen, ali i vrlo tužan zbog svega što se dogodilo i kako je sve to razorilo moju porodicu. Sve to ostavilo je trag na Aninoj mami i meni, morali smo se dogovoriti i pronaći način kako biti roditelj, a nemati osobu s kojom možeš sve podijeliti. Nažalost ne viđam se s Annom koliko bih želio, no njena majka i ja činimo sve kako bi bili kao i svaka druga razdvojena porodica, što nije lako s obzirom na naše početke – progovorio je Becker u svojoj autobiografiji ‘Boris Becker’s Wimbledon’.

Već se mejsecima šuška o Beckerovoj vezi s manekenkom Laylom Powell  jer su ih u martu vidjeli u jednom londonskom restoranu. Becker nije htio javno govoriti o 20 godina mlađoj djevojci, ali zajedničkim pojavljivanjem na teniskom turniru Wimbledon potvrdili su svoju vezu. Ovaj nekadašnji njemački teniser se godinama pokušava izvući iz dugova, a barem nekakvo rješenje je još prije dvije godine potražio prodajom svojih sportskih trofeja.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *