Categories Vijesti o poznatima

Brad Pitt: “Nisam plakao 20 godina, ali sada me obuzimaju emocije”

Filmski glumac Brad Pitt otvorio je dušu i pokazao emocije u intervju za strani portal. Dotaknuli su se zavisnosti od alkohola, koliko je važno praštati sebi i drugima, ali i razvoda s Angelinom Jolie i borbe oko starateljstva. Pitt kaže da je na alkohol gledao kao na bijeg te da je posljednji put plakao prije dvadeset godina.

“Poprilično je poznato da nisam plačljivko. Nisam plakao dvadeset godina, ali sad sam u stanju kad sam osjećajniji zbog djece, prijatelja, novosti u životu. Samo sam ganut. Ne znam gdje ovo ide, ali mislim da je dobar znak”, rekao je Brad, prenosi The Sun.

Angelina i Brad su se službeno razveli prije sedam mjeseci, a Brad jedno vrijeme nije bio u kontaktu s djecom: Maddoxom (18), Paxom (16), Zaharom (14), Shilohom (13) te blizancima Knox i Vivienne (11). Sad su ponovno u dobrim odnosima, a ljeto su proveli zajedno.

S njim je intervju dao i glumac Anthony Hopkins. I on se borio s alkoholom, ali je sad 45 godina “čist”. Takođe, što je stariji, sve je osjećajniji, ali tvrdi da suze nemaju veze s tugom.

Anthony Hopkins je s Bradom Pittom prvi put radio na filmu 1994. u filmu “Legenda o jeseni”, a onda četiri godine kasnije zajedno su radili na filmu “Upoznajte Joea Blacka”.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *