Categories Vijesti o poznatima

Brad Pitt: “Uživam kao samac, a Instagram me ne interesuje”

Holivudski zavodnik Brad Pitt progovorio je o samačkom životu nakon razvoda od glumice Angeline Jolie. Za strane medije rekao je kako sada uživa te dodao da ga društvene mreže uopšte ne zanimaju.

“Trenutno uživam u životu i ne želim praviti Instagram, jednostavno ne vidim svrhu toga. Možda ću jednog dana ustati i promijeniti mišljenje, ali za sada nemam potrebu za tim”, izjavio je glumac.

Angelina Jolie uskoro odlazi snimati svoj novi projekat u Novi Meksiko gdje će provesti ostatak ljeta. Za to vrijeme svoje će šestoro djece prepustiti u ruke bivšem suprugu. Glumica do sada nije htjela dijeliti starateljstvo s Bradom pa se na ovo gleda kao na veliki pomak u njihovom odnosu.

Izvor blizak paru ispričao je kako je glumac oduševljen što će biti s djecom jer se nisu baš vidjeli često nakon raskida veze, a sretni su i njegovi roditelji koji će provesti vrijeme s unucima.

Nekadašnji slavni holivudski par započeo je romansu 2005. na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith”. Bili su zajedno više od deset godina, a u braku dvije godine. Razišli su se u septembru 2016.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *