Categories Vijesti o poznatima

Burak i Fahriye pokazali sina (FOTO)

Burak Özçivit i Fahriye Evcen, koji su u braku već tri godine, konačno su pokazali sina, a njihovi fanovi na Instagramu kažu da je dječak isti Bali-Beg.

Iako su sina Karana do sad sebično čuvali od očiju javnosti, odlučili su da je vrijeme da svijet upozna ovog prelijepog dječaka.

Posljednja fotografija na Instagram profilu lijepe Fahriye na kojoj pozira s jednogodišnjim dječakom, iznenadila je brojne fanove, a komentari i komplimenti samo su se nizali.

Dječak veoma liči na zgodnog turskog glumca, a lijepa supruga Fahriye našalila se pa je u opisu fotografije napisala: “Izgledamo ozbiljno kao i njegov tata.”

Tračevi nisu uticali na njihovu ljubav

Prije nekoliko meseci spekulisalo se da je njihov brak naišao na jabuku razdora. Naime, kako se tvrdilo, navodna svađa usledila je zbog Burakove sestre koja je, uprkos zabrani, željela da prisustvuje proslavi prvog rođendana malog Karana.

Ova zabrana bila je na snazi zbog pandemije, pa su tako Burak i Fahriye odlučili da za proslavu ipak ne prave gužvu.

Sestra zgodnog glumca, imala je žarku želju da dođe i zagrli bratanca i da mu lično poželi sve najljepše, ali Fahriye je ostala pri čvrstom stavu da gosti nisu poželjni u njenom domu zbog moguće zaraze.

S obzirom na to da su glasine o porodičnoj oluji bile sve glasnije, Fahriye je odlučila da stane na kraj sve bezobraznijim spekulacijama tabloida objajviši nakon svega fotografiju u zagrljaju svog muža.

View this post on Instagram

💙🤍

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Karantin iznjedrio novi stil – Burak je muževniji nego ikad

Turski glumac za kojim žude žene širom svijeta tokom karantinskih dana promijenio je imidž. Umjesto kratke kose sada nosi rep. Dok jedna strana govori da mu odlično stoji, druga kaže da je ipak ljepši sa uredno podšišanom kosom. Šta vi kažete?

Izvor: story.rs

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *