Categories Vijesti o poznatima

Čeka se odluka suda: Amber povrijeđena iznošenjem intimnih detalja iz života

Sudska bitka bivšeg glumačkog para Johnnyja Deppa i Amber Heard bliži se kraju, a obožavatelji i javnost nestrpljivo čekaju odluku suda, kao i dalji razvoj situacije sa ovim slavnim holivudskim parom.  

Par je nanizao razne optužbe jedno protiv drugog, iznoseći privatni aspekt zajedničkog života pred cijelom javnosti. Amber uvijek ističe kako ona nije izabrala ovu borbu na sudu.

– Uprkos značaju tužbe, voljela bih da nisam sada na sudu. Bilo je nevjerovatno bolno proživjeti ponovo prekid svoje veze, da se moji motivi i istina preispituju te da se najtraumatičniji i najintimniji detalji mog života s Johnnyjem dijele na sudu i prenose po cijelom svijetu – govorila je Amber pred brojnim novinarima koji su se okupili ispred suda, piše Telegraph.

Advokat Johnnyja Deppa nazvao je Amber nasilnicom u vezi i lažljivicom. No, Amber tvrdi kako su optužbe koje je iznijela protiv glumca istinite. Johnny je Amber optužio da se fotografirala s lažnim povredama i pokrenula ‘lov na vještice’ kako bi ga ocrnila. Ona je pak svjedočila kako je Depp umišljao njene afere, razgovarao s imaginarnom trećom osobom i prijetio joj smrću.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *