Categories Vijesti o poznatima

Charlize Theron o svađi s Tomom Hardyjem za koju godinama niko nije znao

Film “Pobješnjeli Max: Divlja cesta” često se spominje na listama najboljih akcionih filmova u istoriji.

Iako je glavne uloge trebalo da dobiju Uma Thurman i Jeremy Renner, dobili su ih Charlize Theron i Tom Hardy, što se pokazao kao pun pogodak. Ipak, to se pokazalo tako samo na velikom platnu, dok je iza kamera vladao pravi haos.

Da su glavni glumci bili u prilično velikoj svađi, otkrilo se tek sada, pet godina kasnije. Navodno je ona bila toliko gadna da je zadavala glavobolje cijeloj produkciji.

Južnoafrička ljepotica nedavno se osvrnula na prošlost te iskreno priznala kako je ona uvelike kriva za takav razvoj događaja.

“Kad pogledam unazad, nisam imala previše empatije kako bi shvatila da ni njemu nije bilo lako zamijeniti Mela Gibsona. Vjerujem da smo i zbog mojih ličnih strahova izgradili zidove kako bi se zaštitili, umjesto da smo prišli jedno drugome i rekli: ‘ovo je strašno za oboje. Probajmo poštovati jedno drugo”, izjavila je Charlize koja je opisala kako je njihov stvarni odnos bio sličan kao onaj u filmu.

“Bila sam preplašena, živjela u nevjerovatnom strahu jer nikada prije nisam snimala ništa takvo”, zaključila je Charlize, a s njom je saglasan i Tom.

“Mislim da sam previše bio u tome, a pritisak na oboje bio je prejak u pojedinim trenucima. Ono što je njoj bilo potrebno bio je partner s puno više iskustva od mene. Volim misliti da bi sve bilo drugačije da sam kao sada – stariji i ružniji”, u svom je stilu odgovorio samozatajni Tom koji ne daje često izjave, posebno ne u vezi s privatnim životom.

Izvor: tabloid.rtl.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *