Categories Vijesti o poznatima

Čini se da Adele ima novog dečka!

Tračevi su počeli – svijet poznatih i slavnih ima novi par.

Ovoga puta, riječ je o dvije muzičke zvijezde, Adele i reperu Skepti, a šuškanja su postala sve glasnije nakon prošlog vikenda i njihovog javnog flerta na društvenim mrežama.

Preciznije, tračevi su postali glasniji prošle subote kada je Adele odgovorila na njegov komentar ispod jedne od svojih fotografija.

“Napokon sam dobio tvoju šifru za Instagram”, komentarisao joj je 37-godišnji reper ispod fotografije na kojoj 32-godišnja pjevačica gleda svoj nastup na muzičkom festivalu Glastonbury.

Ona mu je kratko odgovorila sa smajlićem koji namiguje, ali i emotikonom srca, što je bilo sasvim dovoljno da se ponovno počne pričati kako par veže nešto više od prijateljstva.

Naime, prvi tračevi o njima krenuli su još prije osam mjeseci, ali su prekinuti, a Adele je od ranije poznata po tome što krije privatni život kao zmija noge.

Podsjetimo, pjevačica je potvrdila razvoda od supruga Simonom Koneckog u aprilu 2019. godine, a par se razišao mirno zbog sina Angela. Ipak, do danas se ne zna šta je dovelo do razvoda, a zna se kako je nakon toga Adele počela drastično da mršavi i mijenja izgled.

I dok dio javnosti negoduje da je pretjerala s gubljenjem kilograma, talentovana Britanka i dalje radi po svom te zaista izgleda sretnije nego ikad. Ko zna, možda je sretna i zbog nove veze.

S druge strane, reper je u januaru 2019. godine potvrdio tračeve kako će postati otac, ali nije poznato ko je majka njegove kćeri.

Neko se vrijeme zabavljao i s top-modelom Naomi Campbell, no ta je romansa brzo završila iz nepoznatih razloga. Kako je reper sam priznao, s Adele se sprijateljio od 2016. godine o čemu je tada otvoreno govorio.

“Adele i ja se stalno dopisujemo te jedno drugom govorimo stvari koje nam se dešavaju u životu. Ona je najveći umjetnik na svijetu i jedna od rijetkih slavnih osoba koja se ne zamara slavom”, hvalio ju je reper u jednom intervjuu, ali je li se prijateljsko druženje s vremenom pretvorilo u ljubav, ostaje da pričekamo i saznamo.

Izvor: tabloid.rtl.hr Foto: Instagram

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *