Categories Vijesti o poznatima

Da li je na pomolu još jedno kraljevsko vjenčanje?

Od kada je javnost saznala da je princ Harry u vezi sa Meghan Markle, zvijezdom serije “Suits”, mnogi s nestrpljenjem očekuju vijesti o još jednom kraljevskom vjenčanju.

Foto: Instagram
@alltheroyalsoftheworld

A izgleda da je sada napokon došao i taj trenutak. Samo nekoliko sedmica nakon prvog službenog pojavljivanja para u javnosti, gdje su uhvaćeni kako razmjenjuju poljupce, princ je dobio “zeleno svjetlo” od kraljice da zaprosi svoju djevojku.

“Kako za sada stvari stoje, vjeridba bi mogla da se dogodi do kraja godine. Harry je razgovarao sa kraljicom i dobio je njeno službeno odobrenje”, otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici za britanske medije.

https://www.instagram.com/p/BT2xw79luoD/

Vijesti o vjeridbi stigle su samo nekoliko dana nakon što je iz Vestminsterske palate otkriveno da je kraljica dopustila Harryju da se sa svojom izabranicom vjenča u istoj crkvi, gdje su sudbonosno “da” izgovorili i njegov brat princ William i Kate Midgleton, kao i njegovi roditelji princeza Diana i princ Charles.

Šuška se i kako će se Meghan, navodno, do kraja godine preseliti u Harryjev stan u Kensingtonskoj palati.

Izgleda da je veza princa i glumice napokon dobila pozitivni zaokret, nakon što su se čule priče o kraljičinom neodobravanju, razvodu Meghan Markle kao i negodovanje britanske javnosti o Harryjevom izboru djevojke.

IZVOR: GLORIA.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *