Categories Vijesti o poznatima

Elle Fanning se onesvijestila zbog uske haljine

Američka glumica i manekenka Elle Fanning pokazala je kako nije uvijek lako biti zvijezda. Otkrila je da se na filmskom festivalu u Cannesu onesvijestila jer je njena haljina bila ‘preuska’.

Glumica je obukla Pradinu haljinu koja otkriva ramena i ‘posuta’ je cvjetovima. No problem je stvorio nevjerovatno uski korzet inspirisan stilom iz 1950-ih godina, zbog kojeg je Fanning očito ostala bez daha.

– Oops, večeras sam se onesvijestila u svojoj Pradinoj ‘haljini za maturski ples iz 50-ih’, ali sad sam dobro. Haljina je bila preuska, plus oni dani u mjesecu – napisala je na svom Instagramu. Njena iskrenost oduševila je fanove koji su joj odmah pružili podršku uz komentare:  ‘Svi smo to prošli’, ‘I dalje si najbolje obučena’, ‘Ne brini, bila si predivna u toj haljini’…

Strani mediji pišu kako se glumica u restoranu onesvijestila i pala sa stolice. Srećom, njena sestra Dakota Fanning bila je u blizini te joj je odmah priskočila u pomoć, a do nje je dotrčao i glumac Colin Firth. Inače, Elle Fanning oduševljavala je modnim izborima posljednjih sedmica pa su je mnogi proglasili potencijalnom modnom ikonom.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *