Categories Vijesti o poznatima

Ellen DeGeneres: Pred kamerama draga, a u stvarnosti potpuno obratno

Proslavljena televizijska voditeljica Ellen DeGeneres u posljednje je vrijeme na društvenim mrežama česta meta napada, i to nakon što su u javnost procurile šokantne izjave njenih bivših kolega s posla o tome ko je Ellen nakon što se ugase kamere. Nakon brojnih istupa bivših kolega s posla, njen planetarno popularni show trenutno je pod internom istragom, piše Hollywood Reporter. 

Puno se prašine posljednjih mjeseci podiglo oko serije optužbi na račun voditeljice od strane njenih nekadašnjih kolega i zaposlenika. Zaposlenike je navodno tretirala loše i ponižavala, a pojedini među njima naveli su u optužbama kako je Ellen dijelila otkaze šakom i kapom i to za opravdane izostanke poput bolesti ili odlaska na sahrane. WarnerMedia stoga će provesti internu istragu emisije ‘The Ellen DeGeneres Show’, najavili su rukovoditelji.

– Takve situacije s Ellen se uvijek događaju tek kada se kamere ugase. Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobom. Uvijek je topla, draga i pristupačna, no u stvarnosti je grozna osoba – izjavio je jedan zaposlenik, koji je htio ostati anoniman zbog straha od tužbe, dok ostali pišu kako je maltretirala svoje zaposlenike te da je rad s DeGeneres uvijek bio na granici neke vrste mobbinga.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *