Categories Vijesti o poznatima

Emilia Clarke: “Bila sam primorana da snimim golišave scene u ‘Igri prijestolja'”

Emilia Clarke tvrdi da je jednom bila primorana snimiti golišavu scenu u “Igri prijestolja” kako ne bi “razočarala obožavaoce serije”.

Glumica je progovorila o neugodnom iskustvu sa seta u podcastu “Armchair Expert”, a tvrdi da je prethodno odbila snimiti spornu scenu jer se nije osjećala ugodno.

“Sada puno bolje znam šta mi je ugodno odraditi i s čim sam saglasna. Svađala bih se na setu i govorila: ‘Ne, plahta ostaje na meni’, a oni bi mi rekli: ‘Ne želiš razočarati svoje obožavaoce’. Ja bih na to pomislila samo: ‘Je*ite se'”, rekla je Clarke.

Dodala je i da joj je snimanje golišavih scena u seriji bilo previše, a bilo ih je zaista puno.

“Prihvatila sam posao i poslali su mi scenarije i čitala sam ih i pomislila sam: ‘Aha, u tome je kvaka!’ Ali taman sam izašla iz glumačke škole i pristupila tome kao poslu – ako je u scenariju, onda je očito potrebno, tako je kako je i imaće nekog smisla”, prisjetila se Emilia početaka snimanja popularne serije.

Objasnila je da je tek saradnjoma s Jasonom Momoom, koji je glumio njenog ljubavnika Khala Drogoa, shvatila da sama može postaviti svoja pravila oko pokazivanja tijela.

“Bilo je teško, ali su mi scene s Jasonom bile divne jer bi rekao, ‘Ne, dušo, ovo nije u redu'”, objasnila je Clarke.

Izvor: tabloid.rtl.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *