Categories Vijesti o poznatima

Gaga ili nešto drugo? Izvor otkrio razlog raskida Bradleya Coopera i Irine Shayk

O raskidu Bradleya Coopera i Irine Shayk šuška se od početka godine, posebno nakon njegovog vatrenog nastupa na dodjeli Oskara s Lady Gagom, kolegicom iz filma “Zvijezda je rođena”.

Iako je sada već bivši par negirao te tračeve, prošle sedmice objavili su da je njihovoj vezi nakon četiri godine došao kraj.

Izvori bliski Cooperu i Shayk tvrde da razlog raskida nije, kako mnogi nagađaju, Lady Gaga, već nešto sasvim drugo.

Naime, izgleda da se hemija između njih odavno istrošila, a navodno više nisu imali ništa zajedničko osim kćerke Lee De Seine.

“Nikad nisu kupili zajedničku kuću, kuća u Kaliforniji bila je samo njegova. U tom smjeru nije bilo nikakvih promjena na vidiku, a Irini je smetalo što Cooper brak nije spominjao ni nakon što su dobili dijete. Činilo joj se da osim što imaju zajedničko dijete, uopšte ne vode zajednički život”, otkrio je izvor.

View this post on Instagram

#bradleycooper et #irinashayk ne sont plus ensemble

A post shared by gossipfr (@iamgossipfr) on

“Gotovo da su uglavnom odvojeno živjeli. Dok je ona bila u Los Anđelesu, on nije bio i obrnuto”, dodao je upućeni izvor.

Nadalje, navodno je Bradleyu prioritet karijera i iskorištavanje poslovnih ponuda, dok Irina stavlja porodicu ispred svega.

Iako tačni razlozi raskida još nisu poznati, mnogima je zanimljivo to što je Lady Gaga prekinula zaruke početkom godine, baš kada se počelo nagađati da nju i Bradleya povezuje nešto više od filma i prijateljstva.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *