Categories Vijesti o poznatima

Gaga odbila Coopera: Ne želi sarađivati zbog tračeva

“Ljubavni trougao” – Bradley Cooper, Irina Shayk i Lady GaGa ne prestaje biti glavna tema Hollywooda. I dok jedni nagađaju kako su se glumac i pjevačica “spetljali” tokom snimanja filma “A star is born”, drugi nestrpljivo čekaju nastavak drame. 

Prošle sedmioce, prema pisanju HoolywoodLife ovaj par trebalo je ponovno da igra glavne uloge u novom filmu. Riječ je o djelu u Cooperovoj režiji, biografskom filmu o kompozitoru Leonardu Bernsteinu, ali izgleda da do saradnje neće doći.

“Lady Gaga neće imati ulogu u novom filmu”, rekao je izvor blizak zvjezdanom paru. Iako je njihova priča uveliko pomogla i osigurala gledanost u kinima, pjevačica je navodno odbila glumca zbog tračeva i prevelike prašine koja se digla oko njihovih uloga. Jedan od razloga je i razlaza Bradleyja i ruske manekenke Irine.

Neistinitim su se pokazale i priče kako se Gaga “bori” protiv glumice Jennifer Lawrence za ulogu u filmu “Nightmare Alley” koji je takođe pod “palicom” fatalnog glumca. Pričalo se i o biografskom filmu o Kraljici Kleopatri, u njemu je Gaga trebalo da glumi kraljicu, a Bradley njenog ljubavnika Marka Antonyja. I to se pokazalo kao obično nagađanje.

Podsjetimo se, otkako su Bradley i Lady Gaga snimili film “Zvijezda je rođena”, počelo se šuškati da glumac vara Irinu s pjevačicom. Ta šuškanja postala su još glasnija nakon što je Lady Gaga prekinula zaruke s Cristianom Carinom, a potom i Bradley s atraktivnom Ruskinjom.

Izvor: 24sata.hr Foto: Instagram

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *