Categories Vijesti o poznatima

Gisele o odlasku iz Victorijinih anđelica: “Molila sam ih da budem više pokrivena!”

Gisele Bündchen vinula se na vrh manekenske industrije upravo kao plavokosa Victorijina anđelica između 1999. i 2006. godine.

Foto: Guliver/Getty Images

Iako su revije Victoria’s Secret jedne od najgledanijih revija uopšte, a manekenke koje hodaju pistom glase za najjače svjetske modele, Gisele je otkrila da, ipak, nije sve bilo bajno.

Manekenka je u svojim spisima “Lessons: My Path to a Meaningful Life” otkrila razlog zašto je napustila Victorijine anđelice.

“Prvih pet godina osjećala sam se odlično u donjem rublju, ali kako je vrijeme prolazilo, postajalo mi je sve teže na snimanju ili na pisti samo u tangama ili bikiniju. Molila sam ih da mi daju rep, plašt ili krila, samo da budem što više pokrivena”, priznala je brazilska ljepotica.

Međutim, držao ju je ugovor koji je, finansijski gledano, bio vrlo primamljiv: “Bila sam zahvalna što mi se pružila finansijska sigurnost, ali nisam bila sigurna želim li nastaviti to raditi.”

Svoju je odluku prepustila sudbini pa je na papiriće napisala “da” i “ne” i izvukla onaj koji je potvrdio njena razmišljanja o napuštanju Victoria’s Secret.

Iako je postala zaštitno lice brenda, između Gisele i popularnog brenda nije bilo zategnutih odnosa, a manekenka je preko kreativnog direktora kompanije upoznala svog supruga s kojim u braku od 2009. godine.

Izvor: tabloid.rtl.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *