Categories Vijesti o poznatima

Glumac serije Lucifer na svojoj svadbi poručio: Novac donirajte u dobrotvorne svrhe

Tom Ellis, glavni glumac popularne Netflixove serije Lucifer, oženio se scenaristicom Meghan Oppenheimer. 

– Moja buduća supruga bila je malo nesigurna u izbor prevoznog sredstva kojim ćemo ići na medeni mjesec – našalio se glumac uz fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu.

– Zahvaljujem se svima koji su ovaj dan učinili posebnim – zaključio je. Oppenheimer je također objavila fotografiju na kojoj su ovjekovječili radosni trenutak. Nosila je čipkastu haljinu koju je dizajnirao Naeem Kan.

Na ceremoniji su se pojavili Lauren GermanLesley-Anne Brandt, D. B. WoodsideAimee GarciaKevin Alejandro Rachael Harris koji su također glumili u seriji Lucifer.

Par je zajedno od 2015. godine, a sretni trenutak izazvao je val pozitivnih reakcija obožavatelja serije. Oppenheimer je također radila na scenarijima za ‘The Walking Dead’ i ‘Queen America’. Poznati par je zvanice zamolio da umjesto poklona novac doniraju u dobrotvorne svrhe. Ellisu je ovo drugi brak, 2014. godine razveo se od glumice Tazmin Outhwaite s kojom ima dvije kćerke.

Glumac je izjavio kako ga njegove kćerke obožavaju, no da ipak ne mare za njegove glumačke uloge.

– Moja djeca su najmanje impresionirana poslom koji radim, a to mi se na neki način sviđa. Dakle oni su obožavatelji svog tate, ali više u stvarnom životu nego onom glumačkom – izjavio je Ellis. Protagonist serije ‘Lucifer’ posljednji put se na velikim platnima pojavio u februaru ove godine filmom ‘Isn’t It Romantic’.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images, Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *