Categories Vijesti o poznatima

Grammy: Ariana Grande izdominirala u haljini od nekoliko metara tila

Pjevačica i glumica Ariana Grande je za 62. dodjelu muzičkih nagrada Grammy u Los Angelesu obukla sivu glomaznu haljinu s nekoliko metara tila. Til je, za one koji nisu modno upućeni, rijedak i providan materijal od najfinijeg svilenog ili pamučnog konca, nazvan po francuskom gradu Tulleu.

Ariana je na crvenom tepihu teško obuzdavala grandioznu haljinu pa su joj u pomoć svako malo morali pritrčavati organizatori. Dok je spremno pozirala, u jednom trenu je kraj sebe pozvala majku Joan i oca Edwarda na fotografisanje.

Pop zvijezda ove je godine bila nominirana u pet kategorija, a na muzičkom događaju nastupila je neposredno nakon objavljivanja albuma ‘K bye for now (swt live)’ te po završetku ‘Sweetener World’ turneje u Los Angelesu. Međutim, pjevačica je ove godine ostala bez nagrade. No, sudeći prema njenim objavama na društvenoj mreži kući nije otišla loše raspoložena.

– Bilo mi je odlično večeras. Hvala svima – poručila je kratko u videozapisu na Instagramu. Prošle godine Ariana je odlučila ne prisustvovati ovom muzičkom događaju zbog spora s producentima. Tada su joj se Grammyji zamjerili jer joj organizatori nisu dopustili da sama odabere pjesme koje je željela izvesti, zbog čega je otkazala cijeli nastup.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *