Categories Vijesti o poznatima

Gwyneth Paltrow reklamirala seksualna pomagala pa se našla na udaru kritike!

Glumica Gwyneth Paltrow našla se na udaru kritika nakon što je reklamirala svoje seksi igračke u jednom časopisu za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa, pišu strani mediji. Tekst pod nazivom “Najbolji vibratori za solo užitak i igru partnera”, gdje su prikazane cijene i različite verzije proizvoda, nije se svidio korisnicima društvenih mreža koji smatraju kako sada nije vrijeme za pisati o takvim stvarima.

“Trebala bi prestati i imati bar malo dostojanstva”, samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Tekst je objavljen nakon što su Paltrow i njen suprug, scenarista Brad Falchuk, podijelili videozapis iz njihovog razgovora sa savjetnicom za brak i intimu. Par je tokom razgovora govorio kakav im je život tokom izolacije, a Gwyneth se požalila kako trenutno nema nikakve seksualne želje. Rekla je kako se to za vrijeme trajanja pandemije događa i njenim prijateljicama.

Međutim, Paltrow je pokušala pronaći rješenja pa je svim ženama i njihovim partnerima posredstvom svog portala savjetovala korištenje seksualnih pomagala i igračaka kojima će se samozadovoljavati ili upustiti u predigru. Između ostalog, napravila je listu najboljih vibratora na tržištu.

Ovaj potez vjerojatno mnoge nije iznenadio, s obzirom na to da je glumica nedavno lansirala “svijeću s mirisom vagine”.

Svijeću je Paltrow osmislila sa stručnjakom za mirise s kojim inače sarađuje Douglasom Littleom, a naziv je, kaže, smislila “slučajno”, kad je mirisala neku mješavinu mirisnog bilja i pomislila (i rekla na glas) da “baš miriše kao njena vagina”.

Na Goopovoj web stranici inače stoji da će ovi mirisi “podstaći fantaziju i zavođenje”.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *