Categories Vijesti o poznatima

Holivudska romansa: Idris Elba i Sabrina nerazdvojni su otkako su se upoznali

Idris Elba i Sabrina Dhowre pozirali su na naslovnici Voguea u svadbenom izdanju i podijelili fotografije s prekrasnog Marokanskog vjenčanja koje je bilo u aprilu ove godine. Idris je rekao kako su toliko zaljubljeni da nisu bili odvojeni jedan od drugog još od dana kada su se upoznali.

– Doslovno smo nerazdvojni otkako smo se upoznali. Neodvojivi smo – rekao je Elba za junsko izdanje Voguea.

Par se upoznao 2017. na setu filma ‘Planina između nas’. Britanski glumac i bivša manekenka viđeni su na crvenom tepihu u septembru prošle godine, a to je ujedno i prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti i potvrdili vezu.

Elba je Sabrinu zatim zaprosio u februaru 2018. nakon završetka premijere filma ‘Yardie’, potom oženio u Marrakeshu na trodnevnoj ceremoniji u hotelu Ksar Char Bagh. Sabrina je na vjenčanju imala dvije haljine Vere Wang, a glumac crno odijelo.

Idris ima dva braka iza sebe, jedan s vizažisticom Hanne Norgaard te drugi s advokaticom Sonyom Nicole Hamlin. Nakon dva propala braka glumac je svojevremeno rekao kako se ne misli više nikada ponovo oženiti, ali kada je upoznao Sabrinu, predomislio se. Podsjetimo, Elba je bio na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, dok su oni njegovo propustili, iako su bili pozvani, ali su se ubrzo iskupili poklonivši mladencima vrlo skupu sliku Frankylna i Brendana Connora.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images, Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *