Categories Vijesti o poznatima

Hugh Jackman: Dirljive riječi supruzi za 22. godišnjicu braka

Duge ljubavi i decenijski brakovi u Holivudu su prava rijetkost, a popularni glumac Hugh Jackman vjeran je jednoj ženi pune 22 godine. Holivudski star svoju suprugu, Deborru-Lee Furness upoznao je na snimanju australijske TV serije “Correlli”– ona je tada bila zvijezda, a on 20-godišnjak na početku karijere.

My funny valentine! #throwbackthursday #mydebs

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

“Ona je tada bila velika zvijezda. Skinula je naočare i rekla: ‘Ja sam Deborra-Lee Furness’, drago mi je što smo se upoznali. Odmah sam rekao kako mi se dopada ta djevojka”, otkrio glumac jednom prilikom i dodao da je jedva skupio hrabrost da 13 godina stariju koleginicu pozove na sastanak.

Da je njihova ljubav bila sudbinska pokazao je i emotivim riječima koje je svojoj dragoj uputio za 22. godišnjicu braka.

“Vjerujem da u životu postoje neke važne osobe koje moramo vidjeti i pustiti da one nas zaista vide. Deb, od prvog dana smo to imali. Prošlo je 22 godine… i to biva samo dublje. Ti i djeca ste mi najveći dar koji ću ikada primiti. Volim te gazilion puta”, napisao je kao komentar uz njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: Guliver/Getty Images Izvor: HELLO!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *