Categories Vijesti o poznatima

Ice Cube najavio nastavak filma “Petak” o životu u crnačkim četvrtima

Reper O’Shea Jackson poznatiji kao Ice Cube potvrdio je kako se snima novi nastavak filma ‘Petak’ i to na 25. godišnjicu snimanja originala. 

– Trudimo se snimiti novi nastavak, napisali smo scenarij i sad čekamo da stvari konačno krenu, bacamo se u predprodukciju, nadam se da će film izaći tačno na 25. godišnjicu – rekao je američki reper za američki program ESPN. Produkciji je tako ostalo manje od godinu dana do ‘velikog slavlja’. Naime, film se počeo prikazivati 26. aprila 1995.

Glavno pitanje koje obožavatelje brine je hoće li američki filmski glumac i stand-up komičar Chris Tucker u novom nastavku glumiti Smokeya. Iako je 2016. godine izjavio kako nije zainteresiran za snimanje nastavka, naknadno je potvrdio kako bi se mogao priključiti ekipi filma ako se bude osjećao kako treba.

– Nikad neću reći nikad, ako sve bude kako treba rado ću se priključiti snimanju filma – izjavio je Tucker. Obožavatelji se nadaju i kako će se u novom nastavku opet pojaviti i komičari Mike Epps, te John Witherspoon koji su glumili Day-Dayja i Popsa. Film ‘Petak’ govori o životu u crnačkim četvrtima.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *