Categories Vijesti o poznatima

Ivan Herceg u seriji “Zlatni dvori” (OBN TV)

Popularni hrvatski glumac Ivan Herceg postaje dio ekipe popularne serije “Zlatni dvori” koju gledaoci u BiH mogu da prate u programu OBN TV od ponedjeljka do četvrtka u 21:40, a petkom u 22:35 sati.

Ivan Herceg na setu serije "Zlatni dvori"
Ivan Herceg na setu serije “Zlatni dvori”

Gledaoci su Ivana već imali priliku gledaju u najgledanijim hrvatskim serijama poput “Najboljih godina”, “Larinog izbora” i “Kud puklo da puklo”, a sada će imati priliku i vidjeti  ga u liku Mladena koji u Zlatopolje dolazi kao strastveni kolekcionar konja.

Mladen je po zanimanju ljekar opšte prakse, rođen u Zlatopolju, ali studirao je u Zagrebu i potom se preselio u Njemačku.

Ivan HecegIvan Herceg, glumac koji će ga utjeloviti, povodom ulaska u seriju izjavljuje: “Nakon godinu dana izbivanja vratio sam se snimanju, i iskreno me veseli povratak na set, pogotovo među poznatu ekipu s kojom sam već sarađivao na nekoliko projekata. Upoznao sam, doduše, na ovom projektu i dosta novih kolega, što me jako veseli, a na setu je obično kako to i bude na snimanjima serija s više epizoda – puno rada, ali i puno zabave i pozitivne atmosfere. Sviđa mi se što dosta provodim vremena i u prirodi jer dosta snimamo na eksternim lokacijama, pogotovo u društvu konja koje volim gotovo podjednako kao i lik kojeg ovdje tumačim”.

Mladen u seriju dolazi kao Katin radišan rođak sa snažnim moralnim kompasom koji je u svojoj potrazi za izazovima, osim u Njemačkoj, proveo nekoliko godina liječeći ranjenike u Avganistanu i Iraku.

61301445-ivan-herceg“Mladen je prije svega razuman, racionalan tip, koji ne pokazuje svoje osjećaje lako”, opisuje Herceg svoj lik te otkriva kako mu nije bilo teško poistovjetiti se s ovim karakterom.

Iako je Hercegov lik smiren i ne voli drame, čim se pojavi u Zlatopolju uzburkaće atmosferu.

Naime, kada ljubomorni Zvonko čuje kako Kata govori o njemu, odmah će zaključiti da su njih dvoje u vezi, što će ga nagnati na špijuniranje Katine kuće u potrazi za misterioznim Mladenom.

S druge strane, Mladen će po dolasku u selo odmah naletjeti na Petra, a zatim i Anu, kojoj će pokazati kako se postupa s podivljalim konjem. Ana će odmah biti fascinirana Mladenom, ali i on njome. Kako će se dalje razvijati njihovo prijateljstvo i kako će Petar reagovati na njega, gledaoci će imati priliku da otkrijui u novim nastavcima “Zlatnih dvora” koji se na OBN TV emituju od ponedjeljka do četvrtka u 21:40 a petkom u 22:35 sati.

TEKST I FOTO: OBN PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *