Categories Vijesti o poznatima

Iz kraljevske spavaće sobe: Lady Di nije bila zadovoljna s Charlesom

Nakon smrti jedne od najpopularnijih princeza na svijetu, Diane, na vidjelo su počele izlaziti sve tajne o braku s princom Charlesom. Nije tajna da ju je princ varao s Camillom Barker Bowles s kojom je u braku posljednjih 13 godina, no nedavno su počele kružiti priče o seksualnom životu Diane i princa Charlesa.

Diana je 1992. otkrila svom motivacijskom govorniku Peteru Settelenu kako je izgledala njihova intima.

– Seks s Charlesom je prečudan… jednostavno, prečudan – ispričala je Diana te dodala kako nisu vodili ljubav od rođenja princa Harryja, odnosno posljednjih sedam godina tada. U trenucima kada je Charles bio raspoložen za seks to bi se dogodilo tek svake tri sedmice, a u njemu nije bilo nimalo ljubavi i strasti već je išao po principu ‘daj da to obavimo’.  Nekoliko mjeseci poslije Diana je otkrila kako ju Charles vara s Camillom.

– Sjedila sam u njegovoj radnoj sobi kada ga je zvala Camilla. Javio se i pričao s njom. Mislila sam hoću li nešto reći ili ne, no jednostavno sam samo šutjela slomljenog srca – rekla je u povjerenju Peteru Settelenu.  U biografiji Roberta Jobsona koji je pratio kraljevsku porodicu skoro 30 godina, princ Charles otvoreno priznaje kako je požalio što je oženio princezu Dianu. Izjavio je kako mu je to bila najveća greška u životu.

Prije deset godina oglasio se i butler pokojne princeze, Paul Burrel koji je rekao kako je Lady Di bio na seksualnom raspolaganju 24 sata na dan.

– Diana ga je neprestano obasipala seksualnim i nastranim zahtjevima. Usred noći morao se ustajati iz postelje i odlaziti u palaču kako bi zadovoljio princezu – ispričao je Ron Cosgrove za britanski list News of the World, brat supruge Paula Burrela.  Par se vjenčao 1981. godine, a službeno su se rastali 15 godina poslije.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *