Categories Vijesti o poznatima

Jada Smith priznala da je varala Willa

Legendarni glumac Will Smith i njegova supruga Jada trenutno su tema svih svjetskih medija. Golupčići su razgovarali u njenoj Facebook emisiji “Red Table Talk”, a glavna tema bila je njena prevara. 

Naime, vrckava Jade potvrdila je da je imala aferu s dvadeset godina mlađim pjevačem Augustom. Iako su u početku i Will i Jade negirali optužbe, par je priznao kako je prolazio kroz težak period, a odnosi u braku nisu bili najbolji.

“Bio sam završio s tobom. Htjeli smo se razvesti. Razmišljao sam kako da usrećimo jedno drugo, mogli smo biti gotovi. Nisam bio siguran da ću ikada više razgovarati s tobom. To je čudo, neke stvari kroz koje moraš proći”, rekao je Will koji je u tom trenutku mislio kako je njihov brak gotov.

Iako se godinama “šuška” kako ovaj par uživa u orgijama, brojni fanovi ostali su šokirani kada je Jade priznala preljub.

“Kako je vrijeme odmicalo, upala sam u neku zbrku. August je vjerojatno pokušao komunicirati, i vidjela sam da želi dobiti dopuštenje da se nešto dogodi jer smo mi bili razdvojili i nismo zajedno živjeli”, priznala je Jada.

Podsjetimo, prvi je s priznanjem u javnost izašao August koji je u intervjua s Angelom Yee otkrio kako je ljubio Smithovu suprugu.

“Zapravo sam sjeo s Willom i razgovarao o njihovom braku koji je postao zapravo životno partnerstvo. I dao mi je svoj blagoslov. Potpuno sam se predao vezi s Jadom kroz nekoliko godina svog života, zaista jesam, i osjećam duboku i jaku ljubav prema njoj. Posvetio sam se tome, u potpunosti joj dao sebe. Mogu sada umrijeti i umro bi sa znanjem da sam nekome dao sebe zaista”, rekao je August.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *