Categories Vijesti o poznatima

Javnost pokušava da razvede Beckhamove

Jedan od najpoznatijih britanskih parova Victoria i David Beckham prvi su se put pojavili zajedno u javnosti nakon što se nedavno opet počelo špekulisati da se razvode. 

Ovaj su vikend na reviju muškog brenda dizajnerskog dvojca “Kent and Curwen” došli razdvojeno, ali su za vrijeme London Fashion Week Men’s-a ostavljali utisak zadovoljnog i sretnog bračnog para.

So proud of @davidbeckham @daniel.kearns @kentandcurwen X beautiful collection x kisses @edward_enninful @mrkimjones VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Sjedili su pored urednika britanskog Voguea Edwarda Enninfula, a oboje su s mobitelima slikali modele s raznih revija tokom dana.

Svojim su zajedničkim pojavljivanjem zaustavili tračeve o razvodu, koje su počele nakon što je par 19. maja bio na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

#momentcaptured ❤ 📷 @katrinaisrael

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

“To su samo lažne vijesti na društvenim mrežama. Sve ovo je jako čudno i veliki je gubitak vremena. Neće biti razvoda. Posrijedi je igra pokvarenog telefona i lažnih vijesti”, rekao je portparol para nakon što su na kraljevskom vjenčanju počela nagađanja da imaju problema u braku, jer je Victoria stalno bila namrgođena i nezadovoljna.

Nakon vjenčanja je Victoria odlučila fotografijom na profilu društvene mreže svima odgovoriti da zapravo “nije namrgođena ni loše volje već ponekad samo tako izgleda”.

Na fotografiji Victoria nosi crvene štikle i odjevena je u tamne farmerke i sivu majicu s natpisom preko prsa “It’s a dark but happy place” (Ovo je mračno, ali sretno mjesto). Pored fotografije je objasnila i da, iako je možda na kraljevskom vjenčanju u Windsoru izgledala “ledeno”, inače nije takva, te da natpis na njenoj majici sve govori.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *