Categories Vijesti o poznatima

Jennifer Aniston objavila svoj goli portret i to s dobrim razlogom!

Jennifer Aniston važi za jednu od najseksepilnijih glumica u Hollywoodu, godinama je u top-formi i kao da se nimalo nije promijenila, a 52-godišnja glumica je sada svoj seksepil odlučila iskoristiti u dobrotvorne svrhe.

Jen se tako udružila sa svojim dugogodišnjim prijateljem, fotografom Markom Seligerom kako bi na dobrotvornoj aukciji prodala fotografije koje su izazvale divljenje njenih obožavalaca i obožavateljki, a sve u korist borbe protiv koronavirusa.

Riječ je o njenom crno-bijelom portretu iz 1995. godine, jednoj od fotografija koja ju je zauvijek obilježila i dobila kultni status. Jennifer na njoj pozira u potpunosti gola, ali s dozom elegancije i profinjenosti ne otkriva intimna područja.

Vijest o aukciji objavila je na svom profilu na Instagramu.

“Moj dragi prijatelj Mark Seliger odlučio je dati na aukciju 25 portreta koje je napravio, uključujući i moj. Sav iznos od prodaje biće doniran NAF klinici, organizaciji koja se bori protiv istrebljenja koronavirusa. Hvala Marku što je omogućio da budem dio ovoga”, napisala je uz objavu.

Uz njen portret, u sklopu ove dobrotvorne akcije, prodati su i oni Leonarda DiCaprija, Billie Eilish, Dr. Drea i Snoop Dogga.

Izvor: dnevnik.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *