Categories Vijesti o poznatima

Jennifer i Courtney prijateljstvo “krunišu” i kumstvom

Glumica Courtney Cox koju pamtimo iz serije “Prijatelji”, uskoro staje pred oltar, a za vjenčanu kumu izabrala je dugogodišnju prijateljicu s malih ekrana, ali i iz stvarnog života, Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston i Courtney Cox i u stvarnom životu, baš kao i u seriji “Prijatelji” veže dugogodišnje i iskreno prijateljstvo. Potvrđuje nam to i vijest da je Courtney odabrala Jennifer za svoju vjenčanu kumu. Vjenčanje će biti održano na plaži u Malibuu u Kaliforniji, pred porodicom i prijateljima, a sve bi trebao zabavljati Ed Sheeran. Jennifer pomaže Monici u organizaciji i velika joj je podrška, otkrili su izvori bliski glumicama pa tako ovih dana radi na angažiranju “Snow Patrola” kako bi i oni zabavili goste tog, za obje, velikog dana.

Prijateljstvo koje traje više od dvadeset godina počelo je na snimanju “Prijatelja”, jedne od najpopularnijih serija svih vremena, i traje sve do danas. Courtney i njen budući suprug Johnny McDaid upoznavali su se 2013. godine, a zaruke su objavili godinu dana kasnije.

Izvor: Dnevnik.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *