Categories Vijesti o poznatima

Jim Parsons: Dugo sam skrivao da sam gay

Glumac Jim Parsons, najpoznatiji po ulozi Sheldona Coopera u seriji ‘Teorija velikog praska’, ponosni je član LGBTQ zajednice, ali dugo vremena je skrivao svoju seksualnu orjentaciju pred porodicom i prijateljima. Za časopis Variety javno je progovorio o traumatičnom razdoblju kroz koje je prolazio. 

Prije sedam godina, nakon što je zaigrao u Broadwayskom mjuziklu ‘Normalno srce’, Parsons je priznao da je gay. Mjuzikl se bavi homoseksualnom tematikom, a na ‘izlazak iz ormara’ potaknuo ga je producent Todd Spiewak, s kojim je sad u braku.

– Ne bih želio uvrijediti muškarce s kojima sam hodao prije Todda, ali negdje duboko u sebi odmah sam znao da nemam izbora nego pozabaviti se time. Ne dopustiti im da upoznaju tu osobu, značilo bi i službeno postavljanje barijera koje su za cijeli život – rekao je ‘Sheldon’.  Nakon što je priznao da je gay, Sheldon je osjećao veliko olakšanje.

– Sad ako imate problem s gayevima, imate izravan problem sa mnom. Postavši predani član i priznavši to javno, postao sam i ushićen i još uvijek jesam. Još to osjećam – naglasio je. Jim je glumio u seriji ‘Teorija velikog praska’, a snimanje je nakon 12 uspješnih sezona završilo.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *