Categories Vijesti o poznatima

Julia Roberts: “Prije braka sam bila obično razmaženo derište”

Mnogi smatraju da je Julia Roberts progovorila s braku s Danielom Moderom ne bi li opovrgnula tračee da je razvod na pomolu. Slično je učinila i 2015. kada se šuškalo da je ljubavi kraj!

Foto: Guliver/Getty Images

“Prije nego što sam dobila djecu i smirila se uz supruga, jedino me je zanimalo snimanje filmova i druženje s ljudima koji se bave filmom. Bila sam derište”, kaže glumica Julia u intervjuu za Harper’s Bazaar.

Dodaje da joj je posao bio toliko važan da je bila jako razmažena i sebična. Sada su joj djeca i porodica, ističe, najvažnija na svijetu.

Relativno povučena zvijezda osvrnula se na 15-godišnji brak s kamermanom Danielom Moderom. Upućeni kažu da time želi da “utiša” tračeve da su na rubu razvoda i da ga vara s Richardom Gereom. Muža je nedavno pratila i na setu u Hrvatskoj. Par je viđen kako držeći se za ruke šeta Splitom.

Ovo nije prvi put da je glumica demantovala tračeve o razvodu, isto je učinila i 2015. godine kada se nagađalo da je braku došao kraj. Tada je naglasila kako je Daniel ljubav njenog života.

Par koji ima troje djece, blizance Finna i Hazel te sina Henryja, upoznao se na setu filma “Meksikanac”, a Daniel je zbog nje ostavio prvu suprugu.

IZVOR: 24SATA.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *