Categories Vijesti o poznatima

Kate Moss – zavidna karijera, ali i bezbroj skandala

Manekenka Kate Moss prije nekoliko dana proslavila je svoj 46. rođendan. U svijet mode probila se sa samo 14 godina i dosad je ostvarila zavidnu karijeru modela. Ipak, uz sve uspjehe na poslovnom planu, imala je i brojne skandale. 

Kate je od početka karijere 1988. privlačila pažnju medija, a to je dodatno pojačala kad je započela vezu s holivudskim zavodnikom Johnnyjem Deppom. Ta ljubavna veza bila je nemirna, a Kate je završila sa slomljenim srcem. Često su imali burne svađe, a jednom prilikom su devastirali hotelsku sobu u New Yorku nakon što je Johnny podivljao.

– Kate se tada slomila fizički i psihički i tada je počelo njeno neslavno doba, kao i konzumiranje droge i alkohola – rekao je prijatelj manekenke. Ipak, najskandaloznija veza joj je bila s rokerom Peteom Dohertyjem, ovisnikom o alkoholu i drogi. Iako je i prije njega bila poznata kao okorjela party djevojka, mnogi smatraju kako ju je Pete povukao na samo dno. U tom periodu 2007. godine bila je uhvaćena kako šmrče kokain zbog čega joj je velik dio modnog svijeta okrenuo leđa.

Iako je ona uvijek tvrdila kako nikada nije imala problema s teškim drogama, Moss je svojevremeno bila na rehabilitaciji zbog alkohola.

– Mislila sam da me alkohol izvlači, bila sam u lošem periodu. Cijeli moj način života činio me nesretnom, a piće nije pomagalo. Potražila sam pomoć kad sam shvatila da nemam više kontrolu nad svojim životom – priznala je Moss. Ipak, prijatelji kažu da se sad potpuno promijenila i drukčija je nego prije. Fokusirala se na to da poboljša zdravlje.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *