Categories Vijesti o poznatima

Kim Cattrall: “Nikada više neću glumiti Samanthu Jones, to je završena priča!”

Glumica Kim Catrall potvrdila je da je više nećemo gledati u ulozi Samanthe Jones.

Foto: Arhiva portala

“Nikada više neću glumiti Samanth Jones, u to vas uvjeravam. Za mene je to završeno, završeno bez žaljenja, samo želim da je Sarah Jessica Parker bila prijatnija”, otkrila je Kim voditelju Piersu Morganu .

A onda je srušila i mit o četiri najbolje prijateljice koje su zajedno u dobru i zlu, otkrivši da je odnos između četiri glumice bio težak jer su imale različite prioritete u životu.

“Sve one imaju djecu i ja sam deset godina starija (od njih), a od kada se završila serija ‘Seks i grad’ provodila sam vrijeme izvan Njujorka kako ih ne bih viđala. Jedina zajedničko što smo imali jeste serija, a serija je završena”, rekla je Kim.

Foto: Guliver/Getty Images

Do problema u pregovorima je došlo kada  je Kim postavila uslov, da prvo završi  sve svoje druge projekte na kojima već radi , što je produkcija odbila.

“Jedini razlog zbog kojeg se ovaj film ne snima je Kim Catrall. Svi su se radovali i jedva čekali da snimanje počne, a Kim je, kao i uvijek, počela da izvoljeva i od sebe da pravi žrtvu. Imala je hrabrosti da dođe i da kaže da će se pojaviti na setu samo pod uslovom da završi sve njene projekte u kojima trenutno učestvuje. Smiješno. Šta ona misli, da je George Clooney”,  rekao je za Daily Mail je jedan od neimenovanih izvora.

IZVOR: HELLO!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *