Categories Vijesti o poznatima

Kim Kardashian misli da je Psalm reinkarnacija njenog pokojnog oca

Kim Kardashian zbunila je obožavaoce kada je izavila da vjeruje kako je njen najmlađi sin Psalm West zapravo reinkarnacija njenog pokojnog oca Roberta Kardashiana. 

Otac poznate starlete je zbog raka jednjaka preminuo 2003. godine, samo dva mjeseca nakon što mu je rak dijagnostifikovan.

Kim je izjavu pobliže objasnila: “Kada smo bili na Baliju na snimanju naše emisije, prišla nam je slijepa vidovnjakinja i rekla kako ću dobiti još jednog sina i da će on biti reinkarnacija mog oca”.

Dodala je kako vidovnjakinja nije znala da Kim već očekuje sina.

Ovo nije jedini razlog zbog kojeg je Kim uvjerena da je ovako nešto moguće. Iako je i sama rekla da prije nije vjerovala u reinkarnaciju, još jedan slučaj ju je u to uvjerio.

“Zamolila sam dadilju da pričuva Psalma, no ona je rekla da mora ići na dječju zabavu pa sam joj rekla da ga povede sa sobom. Kada je došla na zabavu, prišla joj je žena koja je rekla: ‘Molim te reci majci ovog djeteta da je on reinkarnacija njenog pokojnog člana porodice’. Ona nije bila jedina koja je dadilji rekla tako nešto”, ispričala je Kim za E! News.

Kaže kako sada cijela porodica vjeruje da se radi o reinkarnaciji njenog oca i da se svi zbog toga osjećaju emocionalno bliži Psalmu. Dodala je i da je Psalm ljevoruk kao i njen otac Robert.

Izvor: tabloid.rtl.hr Foto: Instagram

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *