Categories Vijesti o poznatima

Koje glumica ima najveće šanse da bude nova Bond djevojka?

Pošto se već neko vrijeme govori o novom filmu o Jamesu Bondu, radni naziv mu je “Bond 25”, koga bi ponovo trebalo da glumi Daniel Craig, počele su da se pojavljuju i prve prognoze na kladionicama koja glumica bi mogla da se pojavi u ulozi nove “Bond djevojke”.

Foto: Guliver/Getty Images

Marion Cotillard i Katy Perry su među najozbiljnijim kandidatkinjama za glavnu žensku ulogu u predstojećem filmu o Jamesu Bondu.

Prema stanju na kladionicama, a u skladu sa prethodnim ulogama, Marion Cotillard ima najbolje šanse da bude nova “Bond djevojka”.

Među onima koje imaju dobre šanse su i supruga Daniela Craiga, glumica Rachel Weisz, a s njom u društvu je i Angelina Jolie.

Na četvrtom mjestu trenutno se nalazi pop princeza Katy Perry.

“Marion Cotillard će ostaviti Jamesa Bonda bez daha budući da je prava femme fatale, ali na duge staze svakako bi trebalo računati i na Rachel Weisz koja će vjerovatno biti veoma uvjerljiva kada budu snimane romantične scene sa Danielom Crigom”, poručuju britanski kladioničari, a piše express.co.uk.

Kada je u pitanju glavni negativac, najviše šanse ima profesionalni bokser Tony Bellew nakon što je nedavno izjavio da bi bokserske rukavice rado zamijenio ulogom u filmu o Bondu.

IZVOR: HELLO!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *