Categories Vijesti o poznatima

Kylie Jenner progovorila o tračevima da je njen tjelohranitelj otac malene Stormi!

Kylie Jenner je očito dosadilo da sluša konstantne teorije o tome ko je “pravi” otac njene kćerke Stormi pa je na Instagramu objavila svoju i Travisovu fotografiju s Met Gale, a u opis stavila: “Stormini roditelji”.

Stormi’s Parents 🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Otkako je Stormi rođena prije tri i po mjeseca, Kylie i Travis nemaju mira. Prvo je njen bivši dečko Tyga sumnjao da je on zapravo Stormin otac pa je navodno tražio i test očinstva.

Zatim se društvenim mrežama prošle sedmice proširila teorija da otac malene Stormi nije ni Travis, ni Tyga, već Kyliein tjelohranitelj Tim Chung.

Birthday

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Nakon što je Chung, koji je preko noći postao poznat, prvo dodatno zapaprio situaciju izjavivši da “ne može da odgovori” na to vruće pitanje, kasnije se posuo pepelom pa na Instagramu objavio svoj “prvi i zadnji komentar” na tu temu.

“Jako sam privatna osoba i u normalnim okolnostima ne bih nikad reagovao na tračeve i priče koje su toliko apsurdne da su smiješne. Ali iz dubokog poštovanja prema Kylie, Travisu, njihovoj kćeri i njihovim porodicama, želim da kažem da je moj odnos s Kylie strogo profesionalan”, napisao je Chung.

My first and last comment.

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *