Categories Vijesti o poznatima

Ljubav cvjeta: Ronaldov i Georgirin poljubac “zapalio” je mreže!

Čini se kako se slavni fudbaler oporavio od poraza Portugala na Svjetskom fudbalskom prvenstvu.

Govorimo o jednom od najpopularnijih fudbalera današnjice Cristianu Ronaldu koji je trenutno na odmoru sa svojom porodicom na brodu, no lokacija nije poznata. Fudbaler je na putovanje poveo djevojku Georginu Rodriguez i sina Cristiana Ronalda Jr., a fotografije je podijelila crnokosa ljepotica na svom Instagram profilu na kojem je prati 5,9 miliona ljudi.

🇸 🇺 🇲 🇲 🇪 🇷 🇻 🇮 🇧 🇪 🇸 ☀️🌊❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ono čime je Georgina iznenadila jest provokativna fotografija njihovog poljupca, dok ga ona hrani, jer obično takve stvari ne dijele sa znatiželjnom javnošću. “Ljetne vibracije”, napisala je ispod fotografija ljepotica koja je svjetsku slavu stekla upravo zahvaljujući vezi sa sportistom.

Podsjetimo, Cristiano je Georginu upoznao na eventu modnog dvojca Dolce & Gabbana 2016. godine, a u to vrijeme ona je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu. No kada su u javnost procurile njihove prve zajedničke fotografije iz Disneylanda, Georgina je dobila otkaz jer se njenim šefovima nije svidjela tolika medijska pažnja. Pogađate, Georgina je ubrzo nakon toga postala popularni model, a nedavno je osvanula i na naslovnici Women’s Healtha na kojoj je pokazala raskošne obline.

Inače, Georgina je rodila njihovo prvo dijete, kćer Alanu Martinu, u studenom 2017. godine, a vrlo je brzo vratila liniju. Osim Alane, Cristiano ima još troje djece koje su mu rodile surogat majke, no čini se kako se manekenka odlično snašla u porodičnim obavezama kojih sigurno ima s toliko djece.

∞ El amor se convierte en apetito de inmortalidad ∞

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Cristiano Ronaldo Jr. najstariji je Ronaldov sin, a šuška se kako je fudbaler i kleknuo pred Georginu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, iako tračevi nisu potvrđeni.

Izvor: dnevnik.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *