Categories Vijesti o poznatima

Meghan će posuditi glas u Simpsonima?

Prije nekoliko mjeseci Meghan Markle pristala je pozajmiti glas za Disney, a produkcijska kuća zauzvrat je trebala donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova, no posao zasad ipak nije realizovan i negdje je, čini se, zapelo. Puno prašine podigla je i snimka koju su britanski mediji iskopali, a na kojoj Harry “žica” posao za nju od šefa Disneyja Boba Igera.

U vrijeme snimke i sastanka s Igerom Meghan i Harry još su uvijek bili dio kraljevske porodice sa svim svojim pravima i obavezama pa je kratki poslovni sastanak kojeg je Harry inicirao dodatno razbjesnio kraljevsku porodicu.

Od posla s Disneyjem zasad su ostali samo usmeni dogovori, ali Meghan je, piše britanski Mirror, konačno dobila i službenu ponudu na sto, a sve kako bi se vratila u svijet filma i televizije.

Američki producent i scenarist Al Jean pozvao je otvoreno Meghan da se priključi kultnoj animiranoj seriji Simpsoni te da su za nju pripremili ponudu. Ekipa iz Simpsona u Markle vidi osobu koja bi se dobro uklopila i posudila glas nekom od likova iz serije.

“Meghan, javi nam se. Čekamo te”, rekao je Jean javno za Radio Times.

Izvor: 24sata.hr Foto: Instagram, FOX

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *