Categories Vijesti o poznatima

Michael Douglas: Moj otac nas izluđuje videopozivima…

Američki glumac i producent Michael Douglas karijeru je započeo još šezdesetih godina prošlog vijeka, a ni sad mu ne nedostaje uloga. I dalje je jedan od najtraženijih glumaca današnjice.

– Ja sam u jednoj od rijetkih poslovnih karijera u kojoj, kad ostarite, još postoji potreba za vama. Dobro sam odabrao. Kako se svi brinu šta budućnost nosi, kakve ćemo poslove imati… gluma nije loš posao, uvijek ćemo imati potrebu za zabavom – rekao je Michael za IN Magazin. 

Douglas je prilično talentirana glumačka porodica. Osim Michaela, njegovo troje djece glumi, kao i nećakinja.

– Tako je! Moja nećakinja Kelsey i troje moje djece žele biti glumci. I svi su dobri. Sretan sam što ih mogu dijeliti s ocem koji ima 102 godine. I on može vidjeti kontinuitet. To vam daje osjećaj besmrtnosti – ispričao je Michael. Njegov otac Kirk legenda je filmske industrije, a nedavno je otkrio FaceTime, odnosno videopoziv.

– Da. Izluđuje nas, ali otkrio ga je. To je sjajno. Omogućava mu da vidi gdje smo, gdje su mu unuci, djeca… I možemo mu pokazivati mjesta na kojima se nalazimo. To je jako uzbudljivo – kaže Douglas. Osim djecom i suprugom Catherine Zeta-Jones, Michael je jako ponosan na svoju karijeru.

– Pa, postoji jedan bejzbolski izraz. Imate mnogo pogodaka. Nisu svi nužno optrčavanja, ali postoji popriličan postotak uspjeha kod mojih filmova. Ponosim se prosječnim filmovima koje sam snimio, a i mogu se ponositi njima. Često postoje filmovi od kojih se želimo sakriti. Kad ih sve pogledam, prilično sam sretan – zaključio je Michael.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *