Categories Vijesti o poznatima

Mila Kunis: “Tračevi o trudnoći uznemire mog oca koji želi unuke!”

Zvijezda “Ludih sedamdesetih” Mila Kunis priznala je za Cosmopolitan da ne koristi društvene mreže i ne čita tekstove o sebi u novinama. Dodala je kako se divi svom suprugu, glumcu Ashtonu Kutcheru jer se, kako tvrdi, dobro snalazi na društvenim mrežama.

Night out with the wife

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

“Nikad ne čitam objave o sebi. Stvarno ne znam šta se o meni piše, ali znam da sam jednom godišnje trudna i da se suprug i ja jednom godišnje razvodimo. To vidim na naslovnicama kad čekam u redu za blagajnu dok kupujem namirnice”, rekla je glumica.

Mila je jedna od rijetkih slavnih osoba koja nema doticaj s društvenim mrežama. Ispričala je anegdotu koja joj se dogodila prije nekoliko godina kada ju je prijateljica pitala zna li da postoji Facebook, a ona nije znala šta je to.

“Ko će ‘poke*ati jedno drugo? Pa to je prečudno”, iznijela je mišljenje i dodala da internet više nije “zabavna igra”, već je bitno ko je najglasniji, najagresivniji i najnegativniji.

Tračevi o njenoj navodnoj trudnoći i razvodu često znaju nasikirati njenu porodicu.

“Kada sam bila trudna, pričalo se da sam završila na hitnom prijemu u bolnici. Ne mogu vam opisati količinu stresa kroz koju je moja porodica prošla zbog svega”, objasnila je Mila.

Glumica ima dvoje djece sa suprugom Ashtonom, trogodišnju kćerku Wyatt i jednogodišnjeg Dimitrija, a ipak kad počnu kružiti tračevi o trudnoći, otac je nazove i prizna da bi volio još jednog unuka.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *