Categories Vijesti o poznatima

Momenti sa dodjele Zlatni globus: Jamie Lee Curtis oštro kritikovala “djevojku sa vodom”

Djevojka s vodom, koja je ukrala pažnju na dodjeli Zlatnih globusa na Beverly Hillsu, time što je holivudskim zvijezdama uskočila u kadar, postala je senzacija na društvenim mrežama. Riječ je o kanadskoj manekenki Kelleth Cuthbert, koja je sama otkrila svoj identitet. 

Cijela stvar bila je pomno smišljena od strane Cuthbert i brenda koji stoji iza sporne vode, a koju je manekenka na Zlatnim globusima promovirala. Ipak, takav performans nije se svidio svima. Glumica i književnica Jamie Lee Curtis oštro se obrušila na marketinške aktivnosti Kelleth Cuthbert i njenog poslodavca.

– Namjerno sam se maknula od očiglednih promocija, da ne radim reklamu nikome. Sponzori događaja moraju tražiti dozvole od ljudi prije nego što se pokušaju fotografirati s njima” – napisala je uz fotografiju glumica, koja je pokušala izbjeći djevojku s vodom, ali joj nije uspjelo.

Jamie je na ovakve manifestacije navikla od malih nogu, s obzirom na to da dolazi iz glumačke porodice. Roditelji su joj Janet Leigh i Tony Curtis, a u bračne vode je još 80-ih uplovila sa glumcem, Christopherom Guestom, s kojim ima i dvoje djece.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *