Categories Vijesti o poznatima

Na pomolu pomirenje: Angelina Jolie povukla papire za razvod, želi Brada natrag

Angelina Jolie i Brad Pitt prekinuli su ljubavnu vezu prije dvije i pol godine. Glumica je tada predala papire za razvod te su se ona i Brad sporili na sudu oko skrbništva nad djecom. Prema pisanju stranih medija, Jolie se sada predomislila te se želi pomiriti sa suprugom.

– Angelina je jasno dala do znanja Bradu da ga želi nazad – rekao je izvor za Daily Mail.

– Ona želi da ponovo budu porodica i nikako ne može nastaviti dalje bez njega. Zbog toga je i otežavala i odugovlačila sa zaključenjem razvoda – dodao je izvor.

– Ovo je sve moglo biti gotovo davno. Bradu je dosta i želi se nagoditi, ali ona ga ne želi ‘pustiti’ – zaključio je izvor blizak paru. Angie i Brad imaju zajedno šestero djece: MaddoxaPaxaZaharuShiloha i blizance Knoxa i Vivienne.

Zaljubili su se na snimanju filma ‘Gospodin i gospođa Smith’ i bili zajedno osam godina prije nego su se vjenčali 2014., a predali papire za razvod dvije godine kasnije. Pitt je prije toga bio u braku s Jennifer Aniston od 2000. do 2005., a Jolie je bila dva puta u braku, s Johnny Lee Millerom (1996.-1999) i s Billy Bob Thorntonom (2000.-2003.). Nakon prekida, Angelinu i Brada romantično su povezivali s brojnim zvijezdama, ali oni tvrde da su i dalje ‘single’.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *