Categories Vijesti o poznatima

Najavljena je nova tema za Met Galu 2020.

Novo izdanje Met Gale za 2020. donosi brojne novosti. Učestvovaće čak i poznate hollywoodske glumice – Meryl Streep i Emma Stone.

Najavljena je nova tema jednog od najzanimljivijih modnih događanja – Met Gale.

Noć kada se poznati zabavljaju u najraskošnijim kreacijama, pojavljuju u svojim najotkačenijim izdanjima i na neki način takmiče u tome tko će biti najkomentarisanija osoba, biće održana 4. maja 2020.

A ove godine tema je film “Orlando” Sally Potter, baziran na knjizi Virginije Woolf. U glavnoj ulozi je Tilda Swinton, a radnja se odvija u 18. vijeku te je prati predivna kostimografija tog doba. Samim pogledom na film postaće vam jasno da nas čeka i te kako uzbudljiva modna veče u mjesecu maju.

Tilda Swinton u filmu “Orlando”
Foto: imdb

Osim toga, održaće se i izložba “About Time: Fashion and Duration” koju će kurirati Andrew Bolton, a odvija se povodom 150. godišnjice Metropolitan muzeja i biće izloženo preko 160 radova koji datiraju od 1870. godine do danas.

Takođe, zanimljivo je da će Met Galom 2020. predsjedavati sljedeća imena – Nicolas Ghesquière, Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Emma Stone i Anna Wintour.

Izvor: grazia.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *