Categories Vijesti o poznatima

Nakon deset godina Kylie Minogue ponovo u naručju bivšeg?

Kylie Minogue je izgleda ponovo u vezi sa bivšim dečkom Olivierom Martinezom, sa kojim je raskinula još prije 10 godina!

Foto: Guliver/Getty Images

Par je viđen u jednom restoranu u Holivudu, a uhvaćeni su i kako se ljube, grle, a nakon večere objekat su napustili držeći se za ruke, piše dailymail.co.uk

“Izgledali su kao par. Olivier je došao prvi, a Kylie za njim. Oboje su izgledali presretno što vide jedno drugo, dodirivali su se i poljubili nekoliko puta”, rekao je izvor, prenosi ovaj medij.

Podsećamo, Kylie i Oliver bili su pet godina u strasnoj vezi, i to u periodu kada se pjevačica borila sa kancerom. Ali, tačku na svoju ljubav stavili su 2007. godine.

Nakon toga Olivier je bio u braku sa Halle Berry, sa kojom je dobio i sina. Ipak, Olivier je sada opet solo, jer je razvod potpisao u decembru prošle godine.

Takođe, i Kylie uživa u svojoj slobodi, a raskid veridbe sa Joshuom zbog njegovog navodnog nevjerstva kao da nije ni malo ostavio traga na popularnu pjevačicu.

“Nakon večere, Kyloe i Olivier su zagrljeni napustili restoran i uputili se u sobu koju je rezervisao Olivier”, zaključuje izvor.

IZVOR: STORY.RS

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *