Categories Vijesti o poznatima

Nina Badrić: “Ne nalazim smisao u tome da hodam polugola!”

Nina Badrić trenutno je posvećena radu na novom albumu, koji će objaviti poslije sedam godina pauze.

#oldiebutgoldie #ninabadric 😁🙋🏻😘💫💫💫⭐️

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

“Strašno sam nestrpljiva. Pjesme su uglavnom urađene, ali ja sam nastavila da pišem i tragam za novim. Želim da dam najbolje od sebe i već pomalo izluđujem saradnike, jer stalno nešto mijenjam. Bez obzira na to što danas nije vrijeme albuma već singlova, trudim se da ljudima ponudim nešto što će moći da se sluša od početka do kraja, od prvog do posljednjeg takta. Na albumu će se naći predivne kompozicije, a imam i ‘pjesmu ljubimicu’. Nadam se da ćemo do maja sve završiti”, rekla je Nina za HELLO!

Na pitanje o šta očekuje od 2018. godine odgovorila je “samo zdravlje”. Naravno, želi i da završi novi album, održi koncerte u što više zemalja…

“Prisutne su i one intimne želje, ali njih ne izgovaram naglas”, dodala je.

Komplimenti za njen izgled stižu sa svij strana, a na pitanje da li se danas u svom tijelu osjeća bolje nego prije deceniju ili dvije, odgovorila je: “Kada je o modi riječ, moj stav je da je manje više. Nikada me nećete vidjeti poluobnaženu, jer ja to naprosto ne smatram idealom ljepote. Takvu me može videti jedino suprug ili partner u spavaćoj sobi. Ne pronalazim smisao u tome da pred svijetom paradiram polugola, sve i da imam tijelo kao Naomi Campbell. Meni je, na primjer, žena mnogo privlačnija ako je u haljini otvorenih leđa. Mladost sve trpi i sve je lijepo u dvadesetim godinama, ali ima nešto i u rečima Monike Bellucci, koja kaže da poslije četrdesete dolazi do izražaja unutrašnja ljepota.”

FOTO: MILOŠ NADAŽDIN / HELLO!

IZVOR: HELLO!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *