Categories Vijesti o poznatima

Novi celebrity par glumi vezu kako bi promovisao spot?

Posljednjih dana ne prestaje se pisati o glumici Megan Fox.

Sedmicama se šuškalo kako se rastaje od supruga Briana Austina Greena s kojim je u braku čitavu deceniju, a onda je on sam potvrdio razlaz.

View this post on Instagram

super cool car photo shoot

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Brian je otkrio kako su se odlučili malo razdvojiti, ali nije isključio mogućnost pomirenja. Ističe kako su ostali dobri prijatelji zbog troje djece.

To se dogodilo još krajem prošle godine kada se Megan vratila s višesedmičnog snimanja kući te suprugu istakla kako se “više voljela dok je bila na snimanju”. Tvrdi da je bio uznemiren, ali da je shvata, jer nije se ona tako htjela osjećati, nego se tako dogodilo.

“Kad se vratila sa snimanja, čudno se ponašala, iako me preko telefona uvjeravala kako je sve u redu. Dao sam joj prostora i vremena da se vrati u normalni život, no onda mi je objasnila šta se događa. Tada smo se odlučili razdvojiti”, iskreno je priznao glumac.

“Uvijek ću ju voljeti i ona mene, a porodica koju smo stvorili je zaista nešto posebno”, zaključio je Brian, koji je komentarisao i činjenicu da njegova, još službeno supruga posljednje vrijeme provodi u društvu 30-godišnjeg repera Machine Gun Kellyja.

“Colsona je upoznala na snimanju i pričali smo o njemu. Zasad su samo prijatelji. Ne želim da ljudi misle da sam ja ovdje žrtva, vjerujem njenoj procjeni”, zaključio je Brian, a nakon što je prošle srijede izašao reperov novi spot za pjesmu “Bloody Valentine”, mnogi su se pitali nije li sve ovo samo dobra medijska patka za promociju pjesme.

Naime, glavna zvijezda spota je upravo Megan koju je Hollywood, budimo iskreni, pomalo i zaboravio. Iako nikada nije bila ludo talentovana glumica koja bi mogla zaraditi nominaciju za Oscara, zbog atraktivnog izgleda bila je i te kako poželjna.

Spot vrvi atraktivnim i golišavim scenama,  poljupcima i zagrljajima, a tek nam ostaje da vidimo da li se privlačnost zaista preselila i u stvarni život. U svakom slučaju, duo je napravio odličan posao oko spota!

Izvor: tabloid.rtl.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *