Categories Vijesti o poznatima

Novi singl Mirze Selimovića zove se “Mjesto zločina”

Mlad, simpatičan, talentovan i uvijek nasmijan  Mirza Selimović pred Valentinovo donosi novu muzičku priču – singl “Mjesto zločina”.

Nakon uspješnice sa Ivanom Selakov “Da se opet rodim”, publika će imati prilike da sluša šta je Mirza pripremio sa Mirjanom Dević koja potpisuje tekst, Jocom Savićem koji je zaslužan za muziku, Vladanom Popovićem koji je radio aranžman zajedno sa Jocom Savićem, ali i sa jednako bitnim i fenomenalnim Vedadom Jašarevićem koji se pobrinuo za spot.

Snimanje spota trajalo je dva dana a spot je sniman u Beogradu i Novom Sadu.

“Mrzi me, slobodno me gađaj suzama, samo nemoj, nemoj ćutati”, Selimović poručuje u svojoj novoj pjesmi!

“Mjesto zločina”, pjesma je koja će bez ikakve sumnje pronaći svoje mjesto u radijskom i TV eteru, kao i u srcima mnogih. Ovo je ipak malo brža pjesma za razliku od prethodnog singla “Da se opet rodim”, a i u njoj je naravno glavna tema ljubav.

Poslije jedne ili više ljubavi ostaju saučesnici: čuvari tajni koje više nisu nikakve tajne. Prepune pepeljare i prazno srce.

“Vjerujem da će publika prihvatiti ovu pjesmu i da će je rado pjevušiti dok se voze u autu, kući dok obavljaju svakodnevne poslove i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pjesma je emotivna i izaziva različite emocije”, poručuje Mirza.

Publika, posebno ženski dio koja od samih početaka prati Mirzu i voli njegov upečatljiv vokal, s nestrpljenjem je čekala upravo ovaj dan!

TEKST I FOTO: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *