Categories Vijesti o poznatima

Od štrebera do zavodnika: Kunal Nayyar oženio pravu ljepoticu

Kunal Nayyar, glumac kojeg svi najbolje znamo kao sramežljivog Raja iz megapopularne serije Teorija velikog praska, u stvarnom je životu očito čista suprotnost od lika kojeg glumi jer oženjen je za istinsku ljepoticu Nehu Kapur.

Dok Kunal u seriji ima problema s nastupom u ženskom društvu, u stvarnosti je zapravo još od srednje škole volio ganjati djevojke i baviti se sportom više nego provoditi vrijeme s knjigom u ruci. Neha Kupar bila je Miss Indije 2006. godine, a na svjetskom izboru za Miss Universe našla se među dvadeset naljepših žena svijeta. Kunal ju je upoznao 2009. godine i zaljubio se na prvi pogled.

“Moja prva pomisao kad sam je vidio bila je da je ovo najljepša žena na svijetu. Drugo što sam pomislio bilo je da je daleko izvan moje lige”, rekao je glumac.

Neha na početku nije gajila iste osjećaje prema njemu, bio joj je smiješan, a čak nije bila ni pogledala popularnu seriju u kojoj njen današnji suprug glumi. Uprkos tome, njihova ljubavna priča ima sretan kraj, vjenčali su se 2011. godine, a svadba je potrajala čak šest dana. Glumac je za Vogue Indija izjavio: “Najdraži dio vjenčanja bio je trenutak kad sam je vidio prvi put tog dana. Još uvijek se naježim kad se sjetim kako je bila prelijepa. Očito znam da je moja žena prelijepa, cijeli svijet to zna. No to je bilo nešto više od fizičke ljepote. Bilo je to spiritualno, ona je bila vizija. Neću zaboraviti taj trenutak dok sam živ.”

Izvor: Dnevnik.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *